Latar Belakang
Kami dari Faris Consultant Agency, merupakan sebuah syarikat Penasihat dan Perunding Kredit di Malaysia yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) di mana kami telah beroperasi sejak 2019 di Selangor.

Di Faris Consultant Agency, kepakaran kami adalah dalam membantu Client mendapatkan pinjaman islamik dengan bank-bank terkemuka yang menyediakan produk Pembiayaan Peribadi dan Pembiayaan Perumahan untuk sektor Kerajaan, GLC, Badan Berkanun dan swasta.

Kami terdiri daripada individu yang berdedikasi, prihatin dan bersemangat dengan agen-agen terlatih, kami membantu anda menyelesaikan masalah-masalah seperti Blacklist, CCRIS, CTOS, AKPK dan SAA.

Kami bukan scammer dan kami juga tidak minta upfront, kami hanya kenakan cas Consultant bila loan lulus sahaja, bila loan tidak lulus servis kami percuma. Alhamdulillah juga rata-rata Client yang gunakan servis kami berpuas hati dengan servis yang kami berikan serta dengan cas Consultant rendah yg kami kenakan, inn shaa Allah cas Consultant kami boleh dibawa bincang.

Inn Shaa Allah, Kami berusaha untuk memberikan perkhidmatan terbaik dan Kami juga menjadi kumpulan penyokong nombor satu anda untuk membantu anda membina semula kestabilan kewangan secepat mungkin. .

Faris Fauzan

BUSINESS CONSULTANT DIRECTOR

Siti Nur Aisyah

SALES MANAGER

Mohamad Fazlie

SALES MANAGER

Zalikha Sapri

TEAM LEADER

Nurul Ain

TEAM LEADER

Suraini

TEAM LEADER

Norzahiryah

TEAM LEADER

Mohd Hafizudin

TEAM LEADER

Fadhlullah

TEAM LEADER

Nur Syifaa

ADMIN FINANCING

Suhaida

ADMIN MORTGAGE